Se på nært hold. Se på avstand. Se alt.

Over en milliard mennesker over hele verden har en synsfeil som kalles presbyopi. Tilstanden oppstår ofte i 40-årsalderen og kan påvirke livskvaliteten på mange måter, blant annet i form av problemer med å fokusere på gjenstander på nært hold, f.eks. en avis eller en mobiltelefon, eller synsproblemer i dempet eller svak belysning.

Med CooperVision Proclear® 1 day multifocal kan du nå se klart på alle avstander – uten å måtte velge mellom komfort og synskvalitet. I tillegg får du endagslinsens bekvemmelighet.

Ytelse – klart syn, komfort og friske øyne

Proclear 1 day multifocal er utformet for å gi utmerket syn på alle avstander: Du ser klart uansett om det du ser på, er på nært hold, langt unna eller midt imellom.

Kontaktlinsene er ideelle hvis du sliter med aldersrelatert tørrhet. Med PC Technology™ – et unikt linsemateriale som trekker til seg og holder på fuktighet – får du en bekvem linseopplevelse. Det er faktisk det eneste linsematerialet som er godkjent¹ for sin evne til å: "kunne gi økt komfort til personer som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av kontaktlinser."

Kontaktlinsene har også en naturlig biokompatibilitet. Dette innebærer at de imiterer cellene i det menneskelige øyet, noe som gir en mer naturlig synsopplevelse.

Enkelhet – enkel tilpasning etter hvert som synet ditt endres

Med Proclear 1 day multifocal har vi gjort det enkelt for optikeren å velge riktig kontaktlinse for deg. Vi har hatt enkelhet i bakhodet under utformingen av prosessene for tilpasning for å gjøre alt så enkelt som mulig, uansett om du er en ny eller erfaren kontaktlinsebruker. Dessuten kan optikeren enkelt tilpasse linsene etter hvert som synet ditt forandrer seg, noe som innebærer en minimal påvirkning på synet ditt, kortere besøk og færre oppfølginger.

Bekvemmelighet – en ny kontaktlinse hver dag

Når du bruker endagslinser, trenger du ikke linsevæske. Siden du bytter ut kontaktlinsene hver dag, er endagslinser et av de mest helsevennlige alternativene på markedet. Proclear 1 day multifocal gir deg frihet til å fortsatt leve et aktivt og sosialt liv og lar deg selv bestemme om du vil bruke kontaktlinsene hele eller deler av dagen, eller bare ved enkelte anledninger.

Prøv Proclear 1 day multifocal KOSTNADSFRITT*

*Kostnader for tilpasning kan tilkomme.
¹Melding om FDA-godkjenning, i arkiv, 1998